Náš příběh

Od hrnců k hrncům…

Představ si dva malé osmileté kluky, jak lezou na židli a strkají prsty do hrnců na plotně. Dva věčně hladoví bratranci Santo a Kája, sicilské léto plné voňavých rajčat a to nejkrásnější umění vznikající přímo pod rukama naší nonny. Naučila nás spoustu věcí, tu nejdůležitější ze všech teď prozradíme my tobě!

Od té doby uteklo hodně času a my dva jsme ještě pořád u plotny. Naše cesta vedla přes patnáctileté zkušenosti v rodinné restauraci Pagana, která se pod taktovkou Santovy maminky Jitky dostala mezi nejlepší pražské podniky, až sem. Do naší vlastní restaurace bez hranic. Je to projekt bláznivý, divoký a setsakramentsky chutný. V naší kuchyni to vře, bublá a žije. Tradiční předlouhé omáčky a vývary uvaříme pro tebe stejně, jako to dělávala naše nonna.

Připravíme ti báječné čerstvé těstoviny. Stařené maso a čerstvé ryby nejlepší kvality připravíme podle starých receptů, ale nových technologií.

Naše menu se bude totiž neustále rozšiřovat a ty prostě musíš ochutnat úplně všechno. A pak začneš od znova. Protože dobře se najíst přece nejde jen občas…

Mimo tradičních italských pokrmů nabízíme výběr denně čerstvých mořských ryb.

Naší specialitou jsou flambované špagety, které připravujeme ve vydlabaném kole parmezánu. Je to nejen úžasná podívaná ale také skvělá pasta, kterou připravujeme dle receptu naší nonny ze Sicílie.

Sempre pagana

Spálená 16, 110 00 Praha 1
+420 224 056 300
sempre@pagana.cz

Otevírací hodiny

Pondělí – Pátek
11:30 – 23:00
(Kuchyně otevřena do 22:00)

Sobota – Neděle
Zavřeno

Kontakt